Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OCD-Tvångssyndrom


Förbannade OCD!

Jag hör hur dåligt du mår,
får en klump i magen.
Vill göra allt,
för att lindra.
Jag står utanför,
allt ditt onda.

Jävla,förbannade sjukdom,
ta mig istället.
Tala åtminstone om,
hur jag ska hjälpa.
Vill hålla om dig,
stryka bort all ångest.
Men kan inte.

Du iglar dig fast,
och vägrar släppa taget.
Du lämnar en stund,
för att komma tillbaks
med förnyad styrka.
Jävla,förbannade sjukdom.




Fri vers av steffie
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-15 12:13



Bookmark and Share


  Sturesdotter
väl beskrivet hur frustrationen tär
2009-11-20

  lycksele
Sökte info om OCD.
Inte så lätt att behandla verkar det. Men det finns sätt.
En jobbig sjukdom, ja.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie