Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar ut

 

Det finns alltid vägar ut bara man ser dörren

Jag drog ett andetag tog ett steg ut i verkligheten

Hörde stoj och stim från glada ungdomar

De glada skratten ekade mot väggen

innan det klingade bort i en ensamhet

Men innan skrattet for iväg sög jag in det i mitt innersta väsen

och gladdes åt ljudet

Det är väl så med ensamhet att man får suga in allt

för att se det sköna under ytan

Får inte ge upp trots det faller ner ångest i maggropen

Ser framåt och ler mot dem jag möter

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-03 21:19



Bookmark and Share


  Miss Mod
Att alltid bara fortsätta, ödmjuk text.
2010-03-20

  Svartochvitt
så himla fint.
fortsätt le åt det fina!
2010-02-06

  Mr Lindemann VIP
Ge aldrig upp
utan lev in i det som gör det värt att leva
2010-01-12

  aol
så santså oerhört berörande talar du till mig
2010-01-08

  -Jokke
Sluta aldrig le vännen.

Ett leende är det poesin ofta vill vara: äkta
2010-01-06

  Jan Linderoth
Skönt och framtidspositivt. Förstår, hade glömt havet och skogen ett tag efter ensamhetspåtvingandet. Glad för din skull. Leendet gömmer sig bara ett litet tag.
2010-01-05

  stenen/ Yv Ericsson
exakt så är det! man kan njuta av andras röster och lycka. och le åt dem som passerar. mycket bra.
2010-01-03

  Dr Jimmy Johansson The 777
Många fina klanger i dessa vibrerande meningar.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP