Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag hände det

Jag lät det hända idag
idag av alla dagar i livet

En dag av beslut
att finnas eller inte
att visa att jag finns

Jag hoppas vid mitt hjärta
vid min själ
vid dagen jag föddes
att beslutet var det rätta

Nu är väntan här
tålamodet har jag

Det kan
komma
en dag
då jag får se dig

Jag har gjort mit val
Du får göra ditt beslut
utan krav
utan press

Du som funnits längre än mig
utan att veta
snälla förlåt om jag gör fel
men det jag följer är mitt hjärta
mitt hjärta och min längtan




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 22:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nog tycker jag texten var läsvärd
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen