Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kollega kom inte måndag morgon.....


Självmord



rent etiskt

har man då rätt till

att ta sitt eget liv?




Fri vers av Christine Sabel
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-15 22:11



Bookmark and Share


  jörgen g
En mäktig gåva att förvalta är det. Om vår skapare var villig att offra sitt liv för att vi skulle få evigt liv är vi nog skyldiga honom att välja livet tror jag.
2010-01-04

  coffe
njaaaa vi kan ju ha ett ansvar inför andra människor !!eller?
du skapar tanketecken...kram c
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel