Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta verkligheten?

fan..
Du gör mig så svag och jag faller
fan vad jag faller
ner i skiten igen


mitt hjärta hoppar över ett slag
och jag känner ingen smärta
undrar var den tog vägen
Om jag lyssnar noga
så kan jag nog höra ekot av ett liv

du måste alltid gå
och jag hinner aldrig säga att


Jag behöver dig
men jag vill inte ha dig

blundar
och dyker ner i ett moln
öppnar ögonen och ser
Jag ligger i det gröna gräset
jag befinner mig på andra sidan..

Min puls pulserar
med musiken
Jag hör ett nynnande från skogen
Är detta verkligheten?

Känner någon dra i mitt byxben
och jag tittar ner
förvånat lägger jag mig bredvid dig
tänker,
vad gör du här
samtidigt som jag undrar
var annars skulle du vara

Men du ser mot himlen
och säger ingenting
Jag ser på dig
Känner att mitt hjärta slutat slå
men att pulsen ökat
Din hand ligger perfekt i min
Jag har hittat sanningen
jag förstår det nu

Släpper blicken ifrån ditt ansikte
Min kropp är konstant i ett glädjerus
Jag har funnit det
vrider mitt huvud och ser upp mot himlen

Vill du dansa med mig?


Känner dig överallt
och ingenstans
Jag svävar och faller på samma gång
Vi rör oss längs varandra
Jag glider längst vinden med dig
och vi består inte längre
Vi är

himlen dyker ner
känner det kalla och hårda
Öppnar inte ögonen
vet redan
att jag är tillbaka
tillbaka i det som brukade vara min verklighet
Men vill inte se det
fan

Vad är verklighet?
och vad gör den rätt




Fri vers av TystnadTalar
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är riktigt bra julia..!
2009-11-19

  Drömkram
men "när" ska vara "där" bara just så
2009-11-15

  Drömkram
lura dig inte
men du inser ju själv
vad inte ska vara
innersta känslor
visar
vägen
är du stark
släck låtsashopp
var bara
Din egen
reser Du
Dig när nu
Men stor Kram för vacker återgivelse av personliga känslor som berör mig. Kram !
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar