Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR I HELA HEL*TE GÖR DU SÅ?

Du borde hållit dig till ditt uppdrag
istället för att bli symbolitiken för kärlek
Jag fattar inte varför du var tvungen att
be om mer att göra, räcker det inte?

Varför kan du inte bara vara en muskel
som pumpar omkring blod i mitt kärlsystem
Istället för att sakta låta mig förblöda
av alla osynliga sår som jag fått

Jag som trott att känslorna satt i
hjärnan, amygdalan och där omkring
Var du tvungen att bevisa mig fel
genom smärtan i bröstet som du gav mig?

Jag borde ge igen... äta på McDonalds
och röra på mig till ett minimum
Medan jag håller tummarna på en blodpropp
men varför döda mig själv?

Det är elakt att du ska vara nödvändig
för min överlevnad när allt jag vill göra
är att slita ut dig och hoppa på det
som fanns kvar bland spillrorna

Så det var smart av dig, väldigt smart
eftersom ingen någonsin beskrivit kärlek
som en blindtarm... vilket är beklagligt
det skulle vara mycket enklare för alla

Men jag antar att kärlek inte ska vara enkelt
och att kärlek är viktigt för min överlevnad
(Men egentligen är avel viktigt och kärlek
är bara ett medel för att kvinnor VILL föda barn)

Så touché för den här gången...




Fri vers (Fri form) av Sikska
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska