Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag inte vågar erkänna


Jag kan se det nu

Vi går på den belysta tysta gatan,
du håller min hand
jag håller egentligen inte din
jag låter den vila i ditt grepp för du håller så stadigt.

För det är vad du är
stadig och jag är så fruktansvärt labil
jag vill hitta ett fel så att jag kan förklara
jag vill hitta en anledning så att jag kan släppa taget

För jag gick egentligen för längesen
men jag kan inte ta min hand
vi dog men ändå så går vi här
Och jag kan se men du är blind
du är blind, men du fortsätter att gå för du tror att jag för

Vi går på den belysta tysta gatan
du tittar på mig
jag låter mina ögon leta efter en anledning till varför jag är kvar
Dina ögon lyser av kärlek och mina av en ren frustration.
jag vill hitta ett fel så att jag kan förklara
jag vill hitta en anledning så att jag kan släppa taget.

För jag gick egentligen för längesen
men det är en lång väg hem.




Fri vers (Fri form) av Pyrén
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 03:35



Bookmark and Share


  Junali
Kunde inte ha beskrivit den känslan bättre själv. Du är bra och jag tar verkligen den här texten till mig då den får mig att minnas ens egna svåra val i livet som man ibland måste gå igenom.
2009-12-08

    ej medlem längre
Du är så duktig. Verkligen så duktig Emilie. Berör...
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén