Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnad som inte kan hålla en hemlighet


Dra mig nära

Det är när ljudet från scenen gör våra röster stumma
takterna som gör att benen får svårt att stå still
när jag känner dina andetag i min nacke
när dina händer smyger sig runt min kropp
drar mig nära

Det är när vi sitter på balkongen
tar några glas och skrattar
ställer mig vid räcket
och kollar ut över nattens tysta stad
när jag känner dina andetag i min nacke
när dina händer som smyger sig runt min kropp
drar mig nära

Det är när vi sitter i bilen
och falsk sång försöker överrösta radion
dansande som är anpassat för en passagerare
när du kollar på mig och ler
när du lägger en hand på mitt lår
nära

Det är när vi ska säga hej då
när klockan gått fortare än vad den borde
en tystnad som inte kan hålla en hemlighet
om vi öppnar våra munnar
ber jag dig att inte gå
när du kollar mig i ögonen
när dina händer smyger sig runt min kropp
drar mig nära

Det är när man förstår
utan att ens öppna munnen
När man är nära






Fri vers av Pyrén
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-22 22:17



Bookmark and Share


  Anna*
Längtansfullt och kärleksosande!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén