Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad- vi har varit här förut

Jag försöker låtsas
att jag inte bryr mig
Försöker rycka på axlarna
Försöker kolla åt ett annat håll

Jag försöker låtsas
att jag är glad
över tystnaden
Försöker hålla mig undan
Försöker glömma ditt ansikte

Jag försöker
men det går inget vidare
Jag kollar åt ditt håll
och tystnaden gör ont

Jag försöker låtsas
att du inte var viktig
men det går inget vidare
För när man låter någon
signera ett hjärta
är det svårt
att sudda ut




Fri vers av Pyrén
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-14 03:37



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
"För när man låter någon
signera ett hjärta
är det svårt
att sudda ut "

Klockrent..!
2010-08-23

  Anna*
Grymt bra :-)
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén