Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar för räddning

Solen sipprar in genom
nedragna persienner
och jag slår efter strålarna
när de skär i mina ögon
Omöjliga att nå
precis som du

En bit moln till försvar
och jag lägger ner min
kamp mot solens alla strålar
Solen tappar styrka
Börjar bli svag
precis som du

Lägger mig i soffan och kollar hur
vinden drar i alla löven
Men de håller sig krampaktigt kvar vid grenen
Inte beredda att falla
som du gör
Du är ett löv som föll
För du blundade för grenen
du faktiskt hade att hålla dig fast vid




Fri vers av Pyrén
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-21 17:18



Bookmark and Share


  Anna*
Så enkelt kan det vara! Blind för den gren vi borde hålla fast vid! Må ögon öppnas. Applåder
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén