Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord bara för dig

Dom sa att det behövdes ångestfyllda lungor
och ett hjärta i kläm
för att kunna få alfabetet att mynna ut i en
djävulsk vacker dans
Hela världen ska få se

Dom sa att när man istället är fylld utav
ett lyckligt bubblande hjärta och
med andetag som nästan kramas ihjäl utav lyckan själv
så glömmer man av dansen med ord
alfabetet dedikeras till En
bara en
och den svalsande glädjen
som bekräftande ord
och meningar som man tillslut
tar hål på och meningens mening sakta rinner ut
Ingen annan i världen ska få se

Så kommer man till punkten
då alla ska få veta
alla ska få höra hur hjärtat
glädjehoppar
nästan ur ens kropp
alla ska få se hur munnen
tänjer gränserna
på hur mycket en mun får le
alla ska få höra att man är
lycklig
och glad och kär
Men man säger inget
som ingen sagt förut

Min kära
Vi dansar tillsammans
och kanske har jag glömt
min föregångna dans
med orden inom mig
Men jag ska aldrig sluta leta
efter ord till dig
som aldrig någon sagt




Fri vers av Pyrén
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 13:17



Bookmark and Share


  miljas
Fantastiskt!

Som den träffar, hur göra kärleken unik, denna gång och nästa..

En överraskande kärlekstext, mästerligt!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén