Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som bär & dränker


För lite

När jag ibland tror att det är slut på ord
Så undrar jag
Om det är för lite glädje
För lite sorg
För lite ilska
För lite tid

Ibland när det är slut på ord
Så känner jag mig lycklig och olåst
Eller sorgsen så att jag inte når upp
till alfabetets kant
När tangenterna tröstäter medan jag blir
För svag
För liten
För trött

Ibland när det är slut på ord
Så känns det som om det är slut på mig




Fri vers av Pyrén
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-30 11:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känns igen.

Men orden kommer tillbaka, var så säker!
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén