Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din mamma

 

du äter min tid

slukar mig hel

med blöt mun

 

medan du skrattande

dansar i mitt knä

 

tills jag lägger

dig ifrån mig

en stund

 

och du vrålar

så att det skär

och jag tar dig tillbaka

 

till min famn

där du skriker

om jag inte håller

upp dig så att

du får dansa

 

så går dagarna

och utmattat tacksam

är jag när mörkret

fallit och du i sömn, jag

får vara en kropp

 

en person som drar upp

benen i soffan

 

en person som

motvilligt snart

saknar dig nära

 

som sen beundrande

slinker ned

intill dig i sängen

 




Fri vers av molly crayons
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons