Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag samlar till en livstid av minnen med dig

 

det fanns inga snitslar de nätterna

då mitt hjärta irrade blint

försökte fästa sig

 

jag gick ändå

och du

 

det var ett avstånd

mellan oss

då vi möttes du

ville hålla

 

vi var så sårade

hade inte

råd med mer

 

men jag höll fast vid

dina höftben,

byggde bon i ditt hår

 

och kunde inte

låta bli

 

vi samlade högtider

firade tillsammans

bara du och jag

 

lade dem i korgar

att hänga i träden i din skog

 

och ibland hade vi varm choklad

med ostsmörgås på bryggan

och barnet blev tryggt

 

det var vackert




Fri vers av molly crayons
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons