Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ställ inte dig själv i det andra rummet hela tiden...


Till dig oxå

Till dig som lånar ut dina öron
Till dig som talar till andra
Till dig som ger av din tid
Till dig som utövar tålamod
Till dig som älskar din nästa
Till dig som ser din medmänniska

Bra så
Men nu ska du ge detta till dig
Bara dig
Om så för en liten stund




Fri vers av Anjeska
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 15:29



Bookmark and Share


  Marreb
Precis. Du skriver väl till dig själv här också hoppas jag. :-)
2009-11-17

  mare VIP
Bra...
2009-11-17

  Lili Samuelsson VIP
mm, tycker om det här
så enkelt
men så svårt för somliga att införliva
snyggt skrivet, snyggt tänkt
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska