Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mät dig inte med mig

Mät dig inte med mig
Gå med mig istället
Gå inte bara på utsidan
Insidan säger mer om mig
Gör inte om mig
Tyck om mig istället
Sätt mig inte i ett fack
Jag är mer formbar än så
Tro gott om mig
Så gör jag detsamma om dig




Fri vers av Anjeska
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 17:40



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart, det bästa innehåll jag hört på mycket länge
2009-11-17

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker
2009-11-17

  mare VIP
Mycket bra skrivet...sparar..
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska