Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick rykten


Det gick rykten
Nu snart10 år efter att jag flyttat
Så kom de fram till mej
Ryktena....

”UMGÅS NI MED HONOM
HAN SOM FOTOGRAFERAR PÅ STRANDEN
OCH vi var hem till hans bror och tittade på hus
Tänk han hade en pinuptjej på bild i garaget
Nej fy vilken människa han är”

OJ jag fotograferade barnen på stranden
OJ brorsan hade visst en plansch på väggen
Och han flyttade visst för 20 år sedan men ändå
Rykten som spridits av
”Pormasken och Hermania Hedning”

Och att det kom fram förklarade en del
Tyvärr alltför sent…
Men bättre sent än aldrig




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO