Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett krig jag inte kan välja


MITT KRIG

mitt krig
är den fördärvande fruktan
som ger näring åt
min själuppfyllande
profetia




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 22:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Verkligen en intressant iaktagelse, att det ofta är väldigt sann gör den inte sämre ;)
2009-11-18

    ej medlem längre
den tanken/känslan känner jag igen
2009-11-17

  etthjärtaäralltidrött
Vad det känns igen.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé