Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vibration

lönlös fruktan släpps fri
framför
din vackra kropp

ljuva lemmar som alstrar överlevnad
oavsett
konsekvens

yttre faktorer
stormar och förfrusen hemlängtan
slår inte ut
står inte ut

bara, nakna blickar som speglas
mot en kallskuren vilja
att låta åtrån få äga världen

från den stunden
låter jag hjärtat finna sin orkan
och hoppas
att den sista andningen
vänder bladet
och skapar en ny naturlag




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 103 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-07 21:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stamort och skälvande, livets magnifika ord fångade med bravur av dig!
2023-06-22

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda, inspirerar tanke och känsla.
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé