Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag gjort det igen.
Ett trassel, en härva
som oss kommer fördärva.

Jag vill dela med mig, berätta.
Otrohet och svek
som inte alls är någon lek.

Men det får/kan jag inte.
För tänk på vad jag skulle förstöra
och inte minst sagt förgöra.

Oss och vi skulle bli jag.
Ensam och ynklig
om än för ett tag.




Fri vers av ellinowhr
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr