Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet (svarar inte)

min ingress är ett felmeddelande och mitt liv konstant måndag.

jag har ett behov av att älskas och att älska och tillfredställs inte det,
blir allt ett jävla helvete.

om jag så bara skulle få ett "hur var din dag" när jag stängt dörren bakom mig, eller ens ett hej, ja minsta INTRESSE VISAT, skulle jag bli överlycklig och höja personen ifråga till skyarna.

för jag vet att ingen älskar mig.

inte ens min katt tycker om mig. det märkte jag tydligt då jag stod och rensade kyckling och kastade ett ben till henne. "är ett ben allt jag får din snåla jävel" läste jag i hennes blick.

det finns ingen ömkan som den om en själv.
Det är den mest rättfärdigade och förtjänade ömkan.

oftast iallafall.

för då den inte är berättigad är det den värsta som funnits i detta jordeliv.




Fri vers (Fri form) av ellinowhr
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-02-08 18:58



Bookmark and Share


  mjuk
Så härligt skrivet. Känner igen mej i känslan av att vara oälskad och i största allmänhet "osynlig" för omgivningen. Självömkan är nått som kommer och går men som tur är aldrig består :)
Tummen upp för denna text !!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr