Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beakta Den Ensamme och Utstötte

Något så levande
bland något så
dött
tänkte hon
då hon cyklade förbi
rådjuren
på kyrkogården.

Något så gammalt
bland något så
nytt
tänkte hon
då hon gick förbi
damen
på bussen.

Något så dött
bland något så
levande
tänkte hon
då hon fick syn på
dig
bland hyllorna.

Något så glatt
bland något så
trist
tänkte hon
då hon såg
sig själv
i spegeln.

Alla fingerar vi.




Fri vers av ellinowhr
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 12:36



Bookmark and Share


  Just Emotions
wow!! kanonbra skrivet!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr