Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1x4

Vilket yrke sas
det att han Noa hade?
Han var ark-itekt!

Skall du följa med
vi äter ju på krogen?
Javisst, jag gourmet!

Ett spöke sa till
ett annat, tror du på ett
liv före detta...

Akvarium bäst
då, om man undviker en
sådan fisk, som stör




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-24 08:38



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kul ordlek.
2010-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Roliga ordlekar!
Göteborgsvitsar skulle jag kalla dem.
2010-03-24

  Eaglemountains VIP
Klurigt Ewa-Britt, applåder kommer .... jag gour met ....
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt