Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland räcker inte kärlek till. Man är tvungen att gå sin väg, för att själv kunna leva..


Man kan inte mer än att Älska

Åren går
Fortfarande rinner blodet
Ur de sår du skapade

Fortfarande rinner tårarna
När jag hör låten
Som en gång var vår

Ser de tomma burkarna
Som jag städar upp
Tänker på det nätter du söp dig till sömns
Med mig på andra sidan luren

Ibland känner jag din doft i kudden
Doften av cigaretter
Det finns ingen längre som rökar

Ligga bredvid
Din mjuka kropp i soffan
Ta djupa andetag
Somna med din värme mot ryggen

Vårt sista möte på hornhinnan
Din rygg
Som avlägsnar sig
Jag som väntade på en hejdå puss
Men dina ögon hade redan sagt sitt

Saknar du mig?
Jag saknar dig
Men våra liv är för olika

Jag lever mitt nu
Jag skulle aldrig ha kunnat hjälpa dig

Du hade problem
Som min kärlek inte kunde lösa




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-10-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1