Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite flum.. =)


Allt är inte som man komihåg..

Jag har dansat på månen
Tro du mig inte?
Ser du inte märkena efter mina fall?
Trodde det skulle finnas en gubbe där uppe
Han måste ha gått i pension

Jag sprang över regnbågen
Skulle hitta guld
Det enda jag hittade var färgburkar
Tomma dessutom

Jag studsade runt bland stjärnorna
Skulle hitta den stjärna som lyste mest
Men där uppe lyste dom alla lika starkt
Och dessutom var de inte så vackra på nära håll

Jag har gått på havets botten
Skulle visst finnas en försvunnen stad där
Hittade den
Men allt var rätt dött där
Inte ens firre ville simma där

Jag åkte tillbaka i tiden
För att få dig att älska mig igen
Vände tillbaka igen...

Hade visst glömt hur du var i verkliga livet...




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1