Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan

Slå mig
Min skyddsmur kan du inte riva

Styrka
Är något som växer inuti mig

Skrattet
Bubblar upp ur mig
Jag måste vara på väg att bli galen

Misshandla mitt yttre
Du kan inte längre nå mig
Min själ är inlåst

Stryp mig
Mina lungor behöver inte längre någon luft
Hatet håller dem igång

Förstår du inte? Ditt våld skrämmer mig inte längre.

Jag håller på att glida ut ur dina händer,
Döende

Men du kan då fan inte sudda bort leendet på mina läppar.

I slutändan vet vi båda vem det var som vann..








Fri vers av FanaticaNr1
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1