Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida

Varje natt rör jag vid din kind
Värmen som strålar ut i min hand
så levande

Du ler mot mig
Dina ögon glittrande
av glädje

Klumpen som växer i mitt bröst
Exploderar
Kärlek som sprider sig genom varje nerv i min kropp

Du är här

Dina fingertoppar mot mina
Elektrisk, vibrerande
helt underbart

Sakta närmar sig ditt ansikte mitt
Dina läppar mot mina
Din tunga som sakta möter min

Du drar dig tillbaka
Tittar mig in i ögonen

Säger att du älskar mig

Sen är det över

Vaknar ensam
Ditt avtryck finns inte kvar bredvid mig
Du har sen länge varit borta

Aldrig kommer du komma tillbaka
Men i drömmarna är du fortfarande min




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 382 gånger
Publicerad 2009-12-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1