Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdömd

Att älska dig
gör så ont

Du ser aldrig tårarna
som du får mig att fälla

Men när du skadar dig själv
Blöder mitt hjärta

När du säger att du hatar mig
vill jag bara dö

När du älskar mig
är du den som får blodet att pumpa i min kropp


Utan dig kommer jag dö
Med dig är jag dödsdömd




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 20:14



Bookmark and Share


  Lotti
det som kallas moment 22
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1