Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglans

I den mörka vinternatten
Ett stjärnspel som lyser upp hela himmeln
En stjärna faller ner mot jorden
Fångar upp den i min hand
Genom den stängda handen
Ett rosa glittrande sken

Plötsligt slocknar det
En mörk dimma
sprider tungt i mitt hjärta

Tills..

Armar smeker sig runt min kropp
I mitt öra viskas
– Älskling, det bokstavligen lyser om dig inatt..




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 487 gånger
Publicerad 2007-01-04 13:33



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
*Ler*
Den meningen är detsamma som

- Du är en stjärna!
Och säkert minst lika ljuvlig (:
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1