Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära Sambo...

Om du någon gång kunde se mig
Prata med mig
Eller bara lyssna på mig

Men ibland känns det som om jag inte räknas
Ett pling från datorn
Och du är tusen ljusår bort
Då har jag redan väntat så länge på din uppmärksamhet

Det ska tvättas, lagas mat och passas upp
Att ge tillbaka har du nog aldrig hört talas om
Men du gillar att få, speciellt om det kan ge dig en skön stund

Allas problem ska du hjälpa till med
Jag kan förstå att andras hjärtesorg, bilproblem osv. ska redas ut
Men måste du var den som jämt gör det?
När ska du orka reda ut det faktum
Att jag börjar tröttna?

Du lovar så mycket
Du säger att det ska bli bättre
Du lovar mer tid tillsammans
Jag väntar fortfarande
Men har förlängesedan insett att det aldrig kommer ske

Jag står med öppna armar
Men du söker kärlek på så många andra ställen
Dr kärlek, spray date, match för att räkna upp några få...
Kanske ska jag stänga mina armar och vända mig om?

Det du inte märker är att vårat VI håller på att suddas ut till
Ett DU & ett JAG

Snart är jag borta, men du kommer inget att märka.. Eller jo, den dagen när du inte finns några rena strumpor

Lycka till med kärleken

För äntligen har jag insett en sak
Det är inte mig du vill ha
Och
JAG
Vill då fan inte ha dig!




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-01-03 23:27



Bookmark and Share


  aftermath
raka ärliga puckar i krysset.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1