Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande

Vad var det som hände den där dagen,
den dagen
Då du fick mitt hjärta att blomma
Utan ord och beröring

Allt det onda försvann
Du fyllde mina lungor,
med ren luft

Dina leenden
Fyllde mig med värme

Du fick mig att leva igen
Att se framåt
Att älska dig,
att älska med dig

Du lämnade mig
men du släckte inte ljuset

Jag älskar dig
Fortfarande




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1