Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livsväv

Jag väver in silver och guldtrådar
I min livsväv
Dom får reprecentera det fina i mitt liv
Annars finns det risk att väven blir lite
Trist och dyster
Mitt i väven väver jag in ett tjockt stråk
Av sammetsröda band
Det är kärleken som håller samman livet
Tyvärr finns det gråzoner och mörka partier
Men det ger ju väven konturer
När jag är färdig så spänner jag upp väven
För den är trots allt värd att tittas på




Fri vers av Anjeska
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 14:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra.....
2009-11-18

  peter markurth
fint
2009-11-17

  Marreb
vackert!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska