Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig bli mig lik...

På en toalett
Satt jag med stora
Tårar rullandes ner för
Min kind

En våning under
Fanns du.
Jag trodde det var
Slut nu.
Allt jag kunde tänka
Var "Han slår ihjäl henne"

Vid trappan skrek jag
"Gå din väg"
Men han lyssnade inte

Efter 15 minuter kom
Polisen. Allt var bra
Du överlevde
Men den kvarten var
Den längsta och värsta för
Mig.
Jag kommer aldrig bli mig
Lik och det var där
Allting slutade och började.


I ett rum sitter jag
En gång i veckan
För att kunna ta mig
Ur detta hemska träsk av
Enorma känslor och ett hav
Av tårar.

Jag vill bara att allt ska bli bra.
Som det va innan den där kvällen
För Nio år sedan..




Fri vers av E.Wernram
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram