Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla fanns andetagen inom



som när vattenytan skimrar till
i en sekund av närhet var du för mig
så kom vinden och drog förbi
kylan svepte över och allt blev tyst
stilla fanns andetagen inom

och allt blev som förut




Fri vers av sunnanvind
Läst 392 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-11-17 19:01



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Inlindande andetag om förändringens sinnestämning...
mjuk lite vemodig poesi som gillas!
2009-12-19

  Nina Nightwish
underbar, tack:)
2009-12-12

  Lars Thorelli VIP
Förändring skiftar perspektiv men fokus är som vanligt på det som berör.............man kommer så nära
2009-11-28

  Lasseman VIP
phuu!.. den var riktigt bra skriven, ledsam dock men man kände av den som ett tryck mot bröstet.. kram min duva.. och applåder
2009-11-24

  Blåbäret
men aldrig under ytan, kan det någonsin bli som förut därunder?
vemodsvackert skrivet
2009-11-20

  Jack_iX
Sorgesamt vackra ord o plötsligt vara allt över!
2009-11-19

  Glensan
Vinden för oss hit och dit
men alltid framåt i tiden
2009-11-19

    Lindizz
Poetisk vacker.
2009-11-18

  walborg
finstämt - poetiskt - tack!
2009-11-17

  anits VIP
Vackra berörande tänkvärda ord
2009-11-17

  oMareld
Mycket vackert. Vinden kan ta med sig så mycket
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind