Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Lasse 1952-2009




Din hud

var ju min själs

yttersta skikt




Fri vers av Agnes
Läst 863 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-11-17 20:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den var nära så intill det närmaste !!
2010-01-21

  Albert
smärtsamt

jag tänker på dig nu
Anders
2009-11-24

  Rublev
Smärtsam och gripande!

· . · : · . ·

Där natten är som mörkast
vakar du vid härdens glöd,
som skälvande viskar:
Kärlek är starkare än död!
2009-11-22

  AneLa
så bra!
2009-11-21

  Rachel Roth
finner inga ord, men det du beskriver skildrar det djupaste två människor kan dela med varandra ( så som jag förstår). Många är vi som är med dig i tankarna nu
2009-11-20

  Eva Langrath VIP
Det finns inga svar på detta livets svåra. Att behöva mista någon man älskar är svårt och dina ord är ord från hjärtats djup, mitt djupa deltagande i din saknad och sorg
2009-11-18

  ***Wicke***
Dina ord ristar på djupet.
2009-11-18

  Yrre VIP
Mycket vackert om innerlig kärlek och saknad.
Allt gott till dig i detta svåra.
2009-11-18

    ej medlem längre
- vackert -
2009-11-18

  Mr Lindemann VIP
Så kjort och koncist
samt träffande uttryckt
2009-11-18

  Per Rydberg
Ja!
2009-11-18

  Bjarne Nordbö
Det är som om varje stund är av större vikt.
2009-11-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Agnes!

Fick aldrig träfffa Lasse på Gräsö. Tänkte att det hade varit trevligt. Dikten sliter i mig. Hälsar Fredrik
2009-11-18

  Elaine.S VIP
Saknar ord, men känner smärtan i dina.
2009-11-18

  etthjärtaäralltidrött
Ofattbara smärsamma rader. All värme!
2009-11-18

  Jojo
Så ofattbart smärtsamt
Livet är orättvist
2009-11-18

    Jnåt
Den frågan går knappt att finna svaret på. Hoppas du finner orken. Lasse var en sällsynt fin människa, som bekräftade alla omkring honom. Nu är våra tankar hos dig.
2009-11-18

  aftermath
jag hade inte förmånen att få lära känna denne man under hans levnad.
men jag känner igen hans nuna från tidigare träffar.
ofta smärtsamt att ta del av det världsliga på vår jord.
men ditt avtryck till hans ära är hågkomsten som gör oss människor.
är det inte så?
2009-11-17

  Fredrik P. VIP
därför att livet
är jävligt orättvist
och att de bästa går
först...
2009-11-17

    ej medlem längre
en verkligt vacker beskrivning. smärtsam i nu och inga eventuella svar på Varför kan lindra tillräckligt.
2009-11-17

  Roger VIP
Det gör mig ont!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes