Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av saknad till dig

Jag håller om hunden om natten
för dina kyssar tillhör någon annan nu

och jag har aldrig hatat mig själv som nu
för att jag tillät mig att älska dig

det är ett hål i mitt hjärta där du brukade vara
och en plats i min säng som tillhörde dig
en kopp i mitt skåp som nu är borta
och en tandborste i badrummet som du tog med dig

allt detta tillhör någon annan nu
och jag kan inte förlåta mig själv
jag kan inte förlåta mig själv för att jag började älska dig
och jag kan inte förlåta mig själv för att jag förlorade dig
och jag kan inte förlåta dig för att du lämnade mig

men mest av allt så kan jag inte sluta gråta
av saknad till dig




Fri vers av anapanda
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda