Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för din tröst, Din värme


Din röst

Din röst får alla moln på himlen att skingras,
all smärta i mitt bröst att försvinna,
hålen i mitt hjärta fylls ut,
lungorna fylls av luft,
färgen på mina kinder stiger..
Din röst väcker liv i mig...




Övriga genrer av Ahhava
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-10-19 22:55



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vackert berörande och känslofullt flöde - Tycker om!
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava