Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du som sover bredvid mig nästan varje natt?


Min nattsvarta präst

Det ljusa skenet som omger dig visar din godhet.
Du healar, vårdar och sköter med varm hand om dem som är dig nära och kära.
Men jag vet att i dig bor en nattsvart själ
som vill bryta sig loss,
som vill visa sig för världen.
Ibland glimtar den förbi...din glädje och känsla av befrielse
är uppenbar.
Vilken del av dig kommer att vinna?




Övriga genrer av Ahhava
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 20:18



Bookmark and Share


  PPQ
I love it....
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava