Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Älska mig ,
fast jag skriker och svär.
Älska mig ,
trots att jag låser in mig i min bubbla
Älska mig , mitt hetsiga humör
Älska mig för den jag är.




Övriga genrer av Ahhava
Läst 497 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-05-29 23:16



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2011-03-27

  Isvatten VIP
Väldigt väldigt fin! Precis sådär känner jag
2009-08-28

  pierre666
Mycket bra!!! Då menar jag mycket bra...
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava