Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man verkligen inte veta allt...


Okunskap?

Telefonen ringer och mitt hjärta hoppar till av lycka
när jag ser att det är du.
Jag hör din röst genom telefonen,
du vet inte att jag hör på.
Signalen som fick mitt hjärta att stanna var blott ett misstag.

Det jag hör får mig att rysa, hjärtat att stanna och frysa till is.
Jag borde lägga på, vill inte höra mer,
men sitter fastklistrad med luren mot mitt öra.
Minuterna går...
Är jag vaken eller är detta bara en ond dröm....
Känns så surrealistiskt att jag inte vet vad jag ska tänka.
Mår illa, huvudet snurrar, hjärtat klappar av panik...
Det här kan inte vara sant...

Hur kunde du...

Vem som helst men inte du...
Varför ringde du just till mig...

Borde jag vara tacksam för att jag hörde något som förändrade allt
eller borde jag önska att jag levt i okunskap?




Övriga genrer av Ahhava
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-01 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava