Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!

I drömmen var det så lätt att säga för mycket
tänka att allt var möjligt
att glömma den verkliga världen utanför.
Förlåt!




Övriga genrer av Ahhava
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-04-12 21:40



Bookmark and Share


    Ghali
Drömmar kan vara bra, till en viss gräns..
Men det är alltid bättre att greppa verkligheten, drömmara bara sårar och gör en besviken..

Fint skrivet :-)
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava