Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magen, jag saknar dig...

Pirrandet i magen har upphört.
Metallsmaken i munnen har försvunnit.
Kaffedoften får mig inte längre att äcklas
Kroppen är inte lika trött längre.
Ändå saknar jag alltihop...
saknar dig
saknar din närvaro
den du var
den du hade blivit.




Övriga genrer av Ahhava
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-01 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava