Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan göra en lyckligare än Cornflakes m rätt person?


Cornflakes

Låt mig vakna i en säng med vita lakan
en solig sommardag.
Låt mig vakna med dig bredvid mig
din varma hud mot min.
Låt mig vakna av kalla barnfötter
som kryper ned emellan oss.

Låt mig vakna upp i en Cornflakesreklam :-)




Övriga genrer av Ahhava
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-01 19:08



Bookmark and Share


    Ghali
Cornflakes =)
Hoppas att du får det du söker :D
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava