Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rosa moln

På rosa moln har jag vandrat, känt mig säker , varm och trygg
tills mörkret och kylan nådde mig även där.
Jag fryser, kryper ihop, skakar , blundar, låtsas
Ser små fragment av det rosaskimmrande i mörkret, de löses sakta upp av regnet.
Min blick irrar omkring, söker efter mjuka varma hörn.

Kom och värm mig, lys upp mitt mörker!




Övriga genrer av Ahhava
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-13 00:06



Bookmark and Share


    Ghali
Jag har ett hörn att erbjuda. inte särskillt rosa, men det är varmt och mysigt :-)
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava