Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårsmamma^^


Jag hatar dig

Jag hatar dig,
är hans sista ord innan lampan släcks.
Ännu en gång denna veckan går jag till sängs med en tyngd i mitt hjärta.

Trött slår jag av klockan när den ringer i gryningen.
Drar mig för att väcka honom efter nattens tankar.
Skakar honom försiktigt.
Med hastiga rörelser sätter han sig upp och viskar i mitt öra:

- Jag älskar dig! Du är världens bästa mamma.

Förvirrad dröjer jag mig kvar innan jag far iväg för att fortsätta morgonens bestyr.




Fri vers av Ahhava
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-24 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava