Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner

Lägger mig i sängen.
Värmen omsluter mig,
slappnar av,
sjunker ned mot madrassen, somnar nästan.
Då är de plötsligt där igen, demonerna, det förgångna.
Jag sparkar,
slår med armarna för att bli fri.
Smärtan paralyserar mig. Min kropp förblir ororlig. De tränger in i mig, huden blir som till is, andningen upphör.
Jag rymmer..
Flyger upp i taket och ser ned på den vita, stela kroppen ..
Ser hur de skändar mig.
Tyvärr kan jag bara vänta,
vänta till det är över...




Övriga genrer av Ahhava
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-10-19 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava