Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej då mamma! Älskar dig. Hoppas du kan springa runt, skratta, läsa, dansa, ja allt vad du önskar.. Saknar dig!


Ängel

Känner din närvaro,
Hör din milda röst inom mig...
Du är fångad i din kropp. Du kan inte säga ett ord, inte äta, inte duscha , inte ens läsa en bok.
Din kropp värker, cancern äter upp dig inifrån.
Tyst sitter jag vid din sida. Inga ord är nödvändiga. Vi kan prata ändå.
Snart är det dags dags att säga adjö.
Jag lovar att stanna tills dess.
Du förde mig in i denna världen. Jag ska följa dig till slutet.




Övriga genrer av Ahhava
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-10-19 23:11



Bookmark and Share


  To
Vackert skrivet. I alla fall tror jag att hon slipper smärtan som cancern medförde. Skönt att inte behöva somna in i total ensamhet.
2007-11-22

  a distinguished man in a three-piece suit
sorgligt fin.
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava