Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke över det egna beteendet


Läkeprocess


Inte fort nog kunde jag komma runt hörnet för att undfly dig ändå hoppas jag att du såg min rygg när jag sprang. Som att riva i det som försöker läka.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 23:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja denna dubbla önskan som man så ofta hittar hos sig själv.

Väl beskrivet i få ord
2009-11-19

  anits VIP
Ja, så gör man ibland. Varför?
det har jag ofta undrat
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria