Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd dröm










Innan solen stjäl
de florstunna slöjorna från dimman
vill jag dansa barfota

i den gröna mossan

och låta månen lysa silver
på min hud

medan längtan brinner
att se det jag drömt

och nattens skimrande
stjärnor
slocknar
en efter en

och dagen tar mig vid handen
i en närvaro
skör som spindelväv

ja skörare

än alla ord......











Fri vers av Michaela Dutius
Läst 705 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-11-18 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt samspel
mellan liv
och liv
2009-12-29

  Yvonne
Stämningsfull dikt.
2009-11-30

  Lasseman VIP
Ser det hela framför mig som spåren efter dom nakna fötterna i mossan.. skön och mycket vacker text..
2009-11-23

  Miss Mod
Tack, oerhört.
2009-11-21

  Anna*
Drömmar så svårfångade där ord blir allt för klumpiga att beskriva känslan, upplevelsen...du gör det väldigt skickligt!
2009-11-19

  ~~*MariamAurore*~~
oerhört vackert skrivet
Michaela.

kram
2009-11-19

  Maria T
Så spröd, så skör.
så skimrande poesi
2009-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Supervackert!
2009-11-18

  Lyckohäxan Enediel
Underbart fint skrivet...som ett viskande varmt andetag...så tjusigt poetat :)
2009-11-18

  Jazz Baronen
wow. fantastiskt skrivet. Du målar verkligen upp en svårberörd känsla med så få ord. underbart
2009-11-18

    ej medlem längre
vacker")
2009-11-18

  blå fjäril
Vackert skrivet om morgonens förtrollning
2009-11-18

  anits VIP
Mcket, mycket vackert
2009-11-18

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackra rader...
2009-11-18

    eva m h
Underbart vacker, Michaela!
2009-11-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Vacker dikt. Dansa barfota under silvermånen i mossa, det är frihet! Hälsar vännen Fredrik
2009-11-18

    ej medlem längre
mycket vackert!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius