Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter sjuka oktober kom sjuka november

 

det går så lång tid nu det

känns som att du aldrig

får bli frisk och att jag

aldrig får vara vacker

 

och alla bilder jag har av oss

förut lyser starkare

de överglänser verkligheten nu

 

medan vi sitter och väntar

vid datorn

på lite mer liv, medan

 

barnen skriker mer

än vad de skrattar

 

och jag förstår

att det är svårt att överleva

småbarnsåren

 

men vi gör det




Fri vers av molly crayons
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-18 14:23



Bookmark and Share


  B-Nita
Verkligen bra skrivet!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons